Харесва ни да сме заедно! Разбира се, трябва много да четем, та умни да растем!

 100_0681Цветина Руменова Игнатова.

Амбициозна, обича да се изявява. Притежава лидерски качества. Приема чужда помощ в процеса на обучение и внушава убедително ползата от този избор. Тя е спокойна, съзерцателна и уравновесена.

  100_0665Мария Красимирова Велева. 

Тиха и скромна. Расте и се развива в условията на толерантност, разбиране и родителска подкрепа. Има ранни изяви на самостоятелност и поемане на инициатива в ситуации, за които други се нуждаят от родителска помощ. Спокойна, съзерцателна и уравновесена.

100_0680   
Невелина Симеонова Николаева.

Проявява характер, смелост и решителност в общуването и акселерация заслужаваща поощрение. Отзивчива. Спокойна, съзерцателна и уравновесена.

100_0674 
Ива Георгиева Георгиева.

Ученичката изпъква с градивна и целенасочена форма на загриженост в социалното си положение и показва завидни умения в неговото постигане с цената на съзнателно упорство в процеса на изграждането на трудовите си навици.

100_0686 
Божидара Ивайлова Монова.

Ученичката е способна искрено и честно да изразява мнението си. Спокойна, съзерцателна и уравновесена. Общителна и обича да контактува със съучениците си.

  100_0675  Росица Ненчова Петрова.

Ученичката приема чужда помощ в процеса на обучение и внушава убедително ползата от този избор.

                                                100_0677
Деси Слава Александрова Младенова.

 

Ученичката показва извънкласна ангажираност и превърнало се в традиция старание в изпълнение на поставените и завишени изисквания в съответствие с потенциала и.

                                100_0673
Виктория Валериева Павлова. 

Ученичката изпъква с градивна и целенасочена форма на загриженост в социалното си положение и показва завидни умения в неговото постигане с цената на съзнателно упорство в процеса на изграждането на трудовите си навици.

                    100_0669
Йошка Цветанова Боянова. 

 

Ученичката проявява активност в часовете и стремеж да се изявява. Расте и се развива в условия на толерантност, разбиране и родителска подкрепа.

100_0666Теодора Георгиева Воденичарска.

 

Ученичката е общителна и обича да контактува със съучениците си. Амбициозна, обича да се изявява. Расте и се развива в условия на толерантност, разбиране и родителска подкрепа. 

100_0679Симеона Симеонова Николаева

 

Ученичката се стреми да привлече родителите си за  каузата на училището. Приема чужда помощ в процеса на обучение и внушава убедително ползата от този избор. Общителна и обича да контактува със съучениците си и да се изявява. Тя е съзерцателна и уравновесена.