зодия ТЕЛЕЦ 21.04. – 20.05.

   Удоволствие е да се отглежда Телец, след като се абстарахираме, че е твърдоглав. Родителите на децата Телец ще открият, че те са гальовни и обичливи. Обичат да ги мачкат, да ги гушкат и галят. Малкият Телец с лизнатото отпред на челото или с къдравия кичур в очите ще скочи в скута ви, за да  получи целувка и  с мечешката си прегръдка направо ще ви изкара въздуха. Децата и от двата пола са здрави, силни и със спортни наклонности. Момчетата са си момчета, понякога са направо ужасни, забавни, жилави и яки. Момичетата са си момичета, грижат се за куклите си като истински майки, прибират и разтребват, и си играят на домакини.

   Децата Телци са  уравновесени, ведри и постъпките им са предвидими, освен когато се заинатят. У тях има някаква зрялост, каквато липсва на децата родени под другите слънчеви знаци (с изключение на Козирога и Скорпиона). Дори най-малките Телци обикновено се държат съвсем добре пред хората, но си глътват езика, ако попаднат в центърана вниманието. Оставете ги да си играят сами в ъгъла и гостите ще се чудят колко добре са научени. Добре е колкоте се може по-скоро детето Телец да започне с уроци по музика или пеене. Почти всички Телци имат нисък, причтен мелодичен глас, а мнозина притежават голяма певческа или музикална дарба и трябва да я откриете отрано, за да се развие в праволната посока.

   Учителите обикновено смятат, че детето Телец е гордост за класа. Момчетата и момичетата от зодия Телец са усърдни в ученето, овладяват уроците си системно и притежават отлична способност да се концентрират. Обикновено детето Телец е доста послушно. Умът му възприема бавно, но след като даден факт или дата е научена, никога не се забравя. Тези деца се представят добре на контролните, защото внимателно се подготвят за тях.

   Отглеждайте своето момченце или момиченце Телец в топла, уютна атмосфера, наситена с любов. Обградете го с видима нежност вместо с невидима ограда от бодлива тел. Не го дърпайте за  рогата и го оставете да си пасе спокойно. Влейте в ушите му музика, напълнете очите му с красота и някой ден то ще изпълни сърцето ви с покой

You must be logged in to leave a reply.