Зодия СКОРПИОН   23.10. – 22.11.

    Трябва да подложите детето Скорпион на строга дисциплина. Нужно е да му внушите да проявява деликатност към по-слабите, джентълменство при загуба, уважение към авторитета и незлобливост към онези, които са го засегнали. Докато формирате характера му, ще бъдете поразени от неговия остър ум и магнетично излъчване. Заслужава си да поощрявате рядко срещаната му храброст и честност, но го опазете от заразата на себичността, която може да изопачи и унищожи тези качества. Децата Скорпиони проявяват безгранична преданост към приятелите и близките си. Но към останалите са неумолими.

    Учителите му ще се чудят дали да го поставят начело на класа или да прибягнат до добре изпитаната букова пръчка. Накрая сигурно ще решат да ги редуват. Момчетата и момичетата Скорпиони имат вроден усет към теоретичните науки и проницателен ум. Могат да бъдат сред отличниците или сред най-големите калпазани и кръшкачи в училище. Ако имат късмет с опитни възпитатели, ще се научат бързо да четат и ще бъдат сред най-възприемчивите деца.

    Какъвто и да стане, Скорпиона ще бъде най-добрият в своето поприще. Той е достатъчно упорит, за да постигне желаното, както и достатъчно издръжлив, за да осъществи докрай начинанията си

You must be logged in to leave a reply.